Lovius: advocatenkantoor met ervaren advocaten in Leuven

Allround advocatenkantoor

Het allround advocatenkantoor LOVIUS uit Leuven bundelt knowhow en ervaring, zodat iedere (particuliere, professionele of institutionele) cliënt de beste juridische oplossing krijgt. Uw budget is de basis, uw tevredenheid ons streefdoel. Wij focussen op hoogstaand technisch-juridisch advies, maar zijn ook een echte gesprekspartner. Want vaak gaat achter dossiers heel wat drama schuil. Hier krijgt u met andere woorden een advocaat op mensenmaat.

 

Rechtstakken

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van de rechtsdomeinen waarin wij gespecialiseerd zijn. Heel wat, zo blijkt. Maar dat verwacht de moderne, (terecht) veeleisende cliënt: een juridische aanpak die perfect aansluit bij zijn verhaal, uitgevoerd door ervaren advocaten. Ons devies? We bemiddelen als het kan, maar procederen als het moet.

 

Troeven

Omdat ons kantoor vijfentwintig gedreven (juridische) medewerkers telt, bieden wij een integrale dienstverlening: van eerste advies, over onderhandelingen, tot dossierafwerking. Onze troeven: specifieke knowhow van de verschillende juridische domeinen, geavanceerde software om uw dossiers te behandelen, en tarieventransparantie. Want wij lichten u zo goed mogelijk in over de verwachte kostprijs (op basis van ervaring met soortgelijke zaken).

U vindt ons in Leuven en Brussel.

 

Contacteer ons voor meer informatie!

  

 

vlnr

Frans WOUTERS, Dirk DE MAESENEER, Johan MOMMAERTS, Steven NYSTEN, Cindy PENNINCK, Martin DION

Frank VERBRUGGEN, Belinda MOSCHION, Chantal HELSEN, Ine DE CNEUDT, Sarah VAN DEUN, Lukas DE SMET

Michèle DEKERVEL, Eva DE LEEUW, Charlotte GUELINCKX, Audry DELVAUX, Marianne DE ROOVER, 
Audrey VAN DEN BOSCH


Katrien PIERCO, Hilde HUYSMANS, Ria DIERICKX, Annebet VERCAMMEN